Cégünkről

Mezei Sándor

Tisztelt Látogató!

Mezei Sándor vagyok, a Mezei Airconditional Kft. ügyvezetője. Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam Cégünk felépítését, működését, vállalati filozófiáját.

2004 óta foglalkozunk klímaberendezésekkel. Fő tevékenységi körünk klíma- és légtechnikai készülékek forgalmazása, karbantartása és szervizelése. Ezen túlmenően épületautomatizálással, megújuló energiákkal, és egyéb épületgépészeti szerelésekkel is foglalkozunk. Székhelyünk Egerben, telephelyeink Ózdon és Egerben található, de tevékenységünket az ország egész területén végezzük.

Működésünk több éves történetét a folyamatos fejlődés határozza meg. A rendelkezésünkre álló forrásokat folyamatosan befektetve sikerült elérni egy olyan komoly műszaki háttér megteremtését, amely lehetőséget ad arra, hogy a hazánkban elterjedt klímatechnikai eszközök szinte minden csoportjával jelen tudjunk lenni a piacon.

Munkánk során igyekszünk gyorsan, a Megrendelőink kényelmet messzemenően figyelembe véve, a lehetőségek szerint versenyképes árakon, jó minőséget szolgáltatni. A működésünk során elért, és elismert színvonal megtartása érdekében csak minőségi és gyári alkatrészekkel dolgozunk. A karbantartásokat, javításokat nem alvállalkozókkal, hanem saját alkalmazottainkkal végeztetjük, ezzel is szem előtt tartva a minőséget és vállalva a teljes felelőséget. Munkatársaink rugalmas időbeosztásban, a Megrendelő érdekeit figyelembe véve, a helyi adottságoknak megfelelően végzik munkájukat. Cégünk nagy gondot fordít kollégáink szakmai felkészültségére, illetve az ehhez tartozó organizáció megteremtésére.

Csapatunk a feladatok elvégzéséhez szükséges szakirányú képzettséggel és felszereléssel rendelkezik, mely alkalmassá tesz minket a helyi kifogástalan munkavégzésre.

Szakembereink képzettségére és szakmában szerzett tapasztalatra tekintettel, az alábbiakkal bírnak kiemelt jelentőséggel:

  • klímaberendezések szerelése, karbantartása,
  • szivárgásvizsgálat,
  • légkezelők szerelése, karbantartása,
  • folyadékhűtők szerelése, karbantartása,
  • hőszivattyú fűtési/hűtési rendszerek telepítése és beüzemelése,
  • épületautomatizálás.

A légtechnikai készülékek, klímaberendezések karbantartásakor elvégzendő baktériummentesítéshez szükséges képesítéssel és igazolással is rendelkezünk.

Őszintén remélem, tevékenységünk, szakmai múltunk, vállalati filozófiánk és elhívatottságunk, felkeltette érdeklődését!

Üdvözlettel:
Mezei Sándor
ügyvezető

Eszközpark

Járművek:


Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Ha mindenkit egyszerre kell vinni és sok az anyag is....

 

Fiat Dobló I.

Fiat Dobló I.

Ha csak két ember kell hozzá....

 

Fiat Dobló II.

Fiat Dobló II.

Ha gyorsan oda kell érni...

Szerszámok:


Építészeti szerszámaink egy része...

Építészeti szerszámaink egy része...

Klímatechnikai szerszámaink egy része...

Klímatechnikai szerszámaink egy része...

Manitou személyemelő

Manitou személyemelő

A magasság sem akadály...
 

Bosch GDB2500WE állványos gyémánt fúrógép

Bosch GDB2500WE állványos gyémánt fúrógép

Betonfúrást vállalunk különböző méretekben kedvező áron!