...mert a professzionális cégvezetéshez professzionális légkör jár!

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Klímatechnika

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Klímatechnika

Biztosan saját magán és kollégáin is tapasztalta már, hogy kellemesebb légkörben nagyobb hatékonysággal lehet dolgozni. Ha túl meleg vagy túl hideg van a munkahelyen, többeknél különböző egészségügyi panaszok, fejfájás, bágyadtság, levertség, rossz közérzet stb. léphetnek fel, melyek következtében mind fizikailag, mind szellemileg fáradtabbá válhatnak, és ezen problémák miatt a produktivitás jelentősen csökken.

Ily módon a klímaberendezés beszereltetése tulajdonképpen egyfajta befektetés, hiszen a kollégák elégedettsége munkahelyi teljesítményükre is kihat. Nem beszélve arról, hogy az ügyfelek is jobb közérzettel távoznak egy kellemesen klimatizált irodából.

Bizonyos helyiségekben pedig egyenesen elengedhetetlen a megfelelő hűtés, mert az időjárási szélsőségeket rosszul tűrő gépek könnyen meghibásodhatnak, ha túl nagy hőségben tároljuk őket. Ezek a gépek nem csupán akkor vannak túl magas hőhatásnak kitéve, amikor a kinti hőmérséklet magas, mivel működésükkel ők maguk is hőt termelnek, így nem csak nyáron, de télen is szükség van a hűtésükre.

Cégünk számos klímaberendezést kínál kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt. Vállaljuk ipari csarnokok, áruházak, üzletek, irodák, szerverhelyiségek klimatizálását, a helyi adottságok és megrendelői igények felmérésétől kezdve a kivitelezésen át a karbantartási munkálatokig.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!