Épületautomatizálás - a jövő irodaházai luxus kényelemmel

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Vezeték nélküli automatizálás

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Vezeték nélküli automatizálás

A vezeték nélküli rendszerek előnye, hogy vésés, fúrás nélkül, kész épületbe is telepíthetőek. Tehát ha Ön utólag, a felújítást vagy építkezést követően dönt az épületautomatizálás mellett, nincs szükség a fal megbontására, csupán a kapcsolóaljzatokban kell kicserélni az ezért felelős elektronikát. A bővítés vagy áthelyezés is éppen ilyen egyszerűen megoldható, így nincs szükség munkahelyi leállásokra, hiszen sokkal kisebb felfordulással és rövidebb idő alatt kiépíthető a rendszer, a munkafolyamatok és a napi rutin megzavarása nélkül.

A vezeték nélküli automatizálás rádiófrekvenciás vezérléssel valósítható meg. Az elektromos berendezési tárgyak működését nem csupán fali-, hanem kézi távirányítóval is szabályozhatjuk. A rendszer programozható, mely által jelentős energiamegtakarítást érhetünk el, hiszen az összes energiafogyasztó berendezés működését napirendünkhöz igazíthatjuk. Elvégre miért is menne feleslegesen a fűtés az üres épületben, ha csak munkaidőben van rá szükségünk? És ha felkapcsolva felejtjük a lámpát, miért maradna égve, mikor éjszaka nincs szükségünk világításra? Az igényeinknek megfelelően beállítható rendszer lehetővé teszi, hogy csak azért az energiáért fizessünk, amit ténylegesen felhasználunk.

A rendszer mozgásérzékelőkkel is kombinálható, így ha senki nem tartózkodik a helyiségben, azt a berendezés érzékeli, és automatikusan lekapcsolja az energiafogyasztókat. Az intelligens épület tehát ez esetben időt és energiát, ily módon pénzt spórol nekünk.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!