Épületautomatizálás - a jövő irodaházai luxus kényelemmel

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Épületautomatizálás

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Épületautomatizálás

Az elektromosság iparban való megjelenésével a technika azelőtt sosem látott mértékben kezdett fejlődni. Az első áttörést az elektromos világítás elterjedése jelentette, de nem kellett sokat várni arra sem, hogy a termelést elősegítő gépek az iparban egyre több helyen megjelenjenek. Egyre nagyobb igény mutatkozott a fizikai munka megkönnyítésére irányuló gépek fejlesztésére, aminek egy idő után már nem csupán kényelmi szempontokból volt jelentősége.

Napjainkban technikai szempontból szinte már nem létezik lehetetlen. Természetesnek vesszük, hogy már számítógéppel dolgozunk vagy, hogy a világ bármely pontján lévő üzleti partnerekkel interaktív kapcsolatot tarthatunk. De a komfortnak az elmúlt években kialakult egy még magasabb fokozata, amely a luxus fogalmát is új dimenzióba helyezi: már nem kell beérnünk annyival, hogy csak cégünk bizonyos berendezései automaták – mi lenne, ha az irodánk válna azzá, és elképzeléseinken felüli maximális mértékben szolgálná kényelmünket, ezáltal több időhöz jutnánk!

Az épületautomatizálás célja a kényelem és biztonság növelése, az épület felügyelete és biztonságának megőrzése. A rendszerek tűzvédelmi, biztonságtechnikai, épületgépészeti feladatokat látnak el: programozható vagy akár távolról is szabályozható a világítás, a fűtés, igényeinknek megfelelően működtethetjük a kapukat, garázsajtókat és a redőnyöket, illetve be- vagy kikapcsolhatjuk elektromos berendezéseinket. Az épületfelügyeletnek köszönhetően a rendszer internet- és/vagy GSM hálózatra csatlakoztató, mely által lehetővé válik számunkra a rendszer hozzáférhetősége, bárhol is tartózkodunk. Így munkahelyünktől távol is értesülhetünk arról, hogy mi történik a vállalatnál.

Nem elhanyagolható szempont az energiatakarékosság sem, hiszen az olykor nem kis energiát fogyasztó irodai berendezések, lámpák, fűtésrendszerek tetszés szerint történő működtetése lehetővé teszi, hogy azok csakis akkor legyenek bekapcsolva, amikor ténylegesen szükségünk van a használatukra. A táblagéppel, telefonnal, laptoppal, exkluzív kapcsolóval és távirányítóval történő irányításon túl lehetőség van hangvezérelt rendszer kiépítésére is – munkahelyünk komfortfokozata tehát a lehető legmagasabb mértékűre növelhető.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!