Ön megmondja, mit tehetünk otthona kényelméért- mi pedig megtesszük

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Klímakarbantartás

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    Klímakarbantartás

A már meglévő berendezést nem szabad elhanyagolni, a klímakarbantartás ugyanis több okból is nagyon fontos. Megakadályozza az egészségügyi problémák kialakulását, a készülék meghibásodását vagy hatásfokának csökkenését. Arról nem is beszélve, hogy a karbantartási előírások be nem tartása okán bekövetkezett meghibásodásra sehol nem vállalnak garanciális javítást.

A karbantartások során szakembereink mind a kültéri, mind pedig a beltéri egységeket alaposan megtisztítják, kezdve a járókerék-ventilátoroktól egészen a cseppvíz tálcáig. Ellenőrzik, hogy a mért értékek (áramfelvétel, kifújt hőmérséklet, nyomás, légszállítás) megfelelőek-e, illetve megvizsgálják a felfogatásokat és a burkolatok épségét.

Ezeken felül elvégzik a baktériummentesítést és a szivárgásvizsgálatot is. Ebből is láthatja, hogy a karbantartás igen összetett és magas szakértelmet igénylő folyamat. Ne próbálja meg tehát házilag tisztítani berendezését, hiszen a karbantartás nem csupán a tisztítást, hanem a kalorikus ellenőrzést és teljes fertőtlenítést is magában foglalja. Bízza a munka elvégzését szakemberekre!

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!