...mert a professzionális cégvezetéshez professzionális légkör jár!

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Légkezelők

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    Légkezelők

A légkezelők egyedi igényeknek megfelelően összeállítható szellőzőrendszerek. Nagy előnyük építőelemes felépítésükből adódik, ugyanis minden egyes alkotórészüket a szükséges teljesítménynek megfelelően választhatjuk ki.

A fő légkezelő egység tartalmazza a befúvásért és elszívásért felelős ventilátorokat, a kívánt hatásfoknak megfelelő hővisszanyerőt, a hőcserélőket és akár a legmagasabb szűrési követelményeknek is eleget tevő szűrőket.

E mellé társítandóak a hűtési-, valamint a fűtési energiát biztosító berendezések. Előbbi lehet folyadékhűtő vagy kompresszor/kondenzátoregység, míg az utóbbi feladat ellátására választható kazán vagy hőszivattyú. Mindezeket külön automatikarendszer hangolja össze, hogy a légminőség minden szempontból az elvártaknak megfelelő legyen.

Az előírt szellőztetési mennyiség és minőség felhasználási hely függő. Legyen szó, friss levegő bevezetésről, hűtésről vagy fűtésről, a megfelelően összeállított rendszernek köszönhetően elért hatás a legspeciálisabb igények esetén is minden esetben optimális és gazdaságos.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!