Ön elégedett vállalata rezsiköltségeivel?

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Led világítás

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Megújuló energia    \    Led világítás

Az energiatakarékos izzók különböző méretekben és foglalatokkal kaphatóak, és a színes ledszalagoknak köszönhetően dekorvilágításra is alkalmasak. Tény, hogy nem a legolcsóbbak, hosszú távon mégis a legkifizetődőbbek. Igen magas minőséget képviselnek: élettartamuk hosszabb, fogyasztásuk alacsonyabb, mint a hagyományos izzóké. A led világításra való áttéréssel jelentősen lefaraghatunk a céges rezsiköltségekből.

Egy 5 W teljesítményű led égő egy normál, 100 W-os izzóéval egyenértékű fényt ad. Élettartama 20 000-200 000 óra között mozog, beszerezése tehát gyakorlatilag egyszeri befektetést jelent. Heti 5 munkanappal számolva, napi 8 óra használat és a jelenlegi nappali energiaárak mellett egy normál égő fogyasztási költsége évi 9216 Ft, míg led izzó esetében ez az összeg mindössze 461 Ft. Ha az irodában 30 izzó található, és mindet ledre cseréljük, évente 262 650 forintot tudunk megtakarítani. Az izzók lecserélésének költsége tehát néhány hónapon belül megtérül, nem beszélve arról, hogy nem kell néhány havonta újakat vásárolni a kiégett villanykörték helyett.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!