Ön elégedett a rezsiköltségeivel?

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Led világítás

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Megújuló energia    \    Led világítás

Az energiatakarékos izzók különböző méretekben és foglalatokkal kaphatóak, és a színes led szalagoknak köszönhetően dekor világításra is alkalmasak. Tény, hogy nem a legolcsóbbak, hosszú távon mégis a legkifizetődőbbek. Igen magas minőséget képviselnek: élettartamuk hosszabb, fogyasztásuk alacsonyabb, mint a hagyományos izzóké. A led világításra való áttéréssel jelentősen spórolhatunk villanyszámlánkon.

Egy 5 W teljesítményű led égő egy normál, 100 W-os izzóéval egyenértékű fényt ad. Élettartama 20 000-200 000 óra között mozog, beszerezése tehát gyakorlatilag egyszeri befektetést jelent. Napi 4 óra használat és a jelenlegi éjszakai energiaárak mellett egy normál égő fogyasztási költsége évi 4526 Ft, míg led izzó esetében ez az összeg mindössze 226 Ft. Ha otthonunkban 15 izzó található és mindet ledre cseréljük, évente 64 495 forintot tudunk megtakarítani. Az izzók lecserélésének költsége tehát 1-2 éven belül megtérül, nem beszélve arról, hogy nem kell néhány havonta újat vásárolni a kiégett villanykörte helyett.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!