Épületautomatizálás - otthoni légkör az ötcsillagos szállodák kényelmével

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Világításvezérlés

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Világításvezérlés

A legtöbb esetben, amikor lámpafényre van szükségünk, nem feltétlenül igényeljük, hogy az izzó 100 %-on üzemeljen: beállítható kisebb teljesítmény is, mely által akár 40-50 %-os energia megtakarítás is elérhető. Habár önmagában a fényerősség-szabályozás nem új keletű találmány, az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően különböző funkciókkal bővült. A legfontosabb különbség, hogy ma már nem saját magunknak kell beállítanunk a kívánt intenzitást: a beépített érzékelők folyamatosan figyelik a szoba pillanatnyi megvilágításának mértékét és a helyiségben zajló mozgást, és ezeknek megfelelően választják ki a szükséges teljesítményt.

Az ablakon beszűrődő fény elegendő, a rendszer mindaddig letiltja a mesterséges világítást, amíg nincs szükség további fényforrásra. Lehetőség van azt is előre beprogramozni, mikor kapcsoljon automatikusan fel- és le a lámpa, így többé nem fordulhat elő, hogy az úgy felejtett villany egész éjszaka fogyasztja az áramot. A világításvezérlésnek köszönhetően lámpája tehát Ön helyett takarékoskodik.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!