Épületautomatizálás - a jövő irodaházai luxus kényelemmel

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Exkluzív kapcsolók

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Exkluzív kapcsolók

Mivel mi magunk is maximálisan odafigyelünk a részletekre, pontosan tudjuk, hogy néha egy-egy apróság milyen sokat számít. A helyiség falával és padlójával harmonizáló berendezési tárgyak gondos kiválasztása után ma már nem kell beérnünk a villanykapcsolók – néhány évvel ezelőttig jellemző – igen csekély kínálatával, és beletörődnünk abba, hogy a fekete, fehér vagy ezüst műanyag kapcsoló gyakorlatilag mindenhez megy, mégsem adja meg a tökéletes összhatást. Kompromisszumok nélkül, a teljesség igényével választhatjuk ki, pontosan milyen színárnyalatú, formájú villanykapcsolók díszítsék irodánkat, a tárgyalót vagy az ügyfélvárót – a határt maximum a képzeletünk szabhatja meg.

Ám a sokoldalúság nem csupán a megjelenésre vonatkozik: egy kapcsoló több funkciót is betölthet. Ez azt jelenti, hogy akár egyetlen fali vezérlőről irányítható az épület teljes elektronikája, a világítástól kezdve a redőnyök szabályozásán át a fűtésig. Választhatunk digitális kijelzős és/vagy érintőképernyős változatot, igény esetén színes háttérvilágítással. Így cégünk telephelyén az összes helyiség minden egyes apró részlete egyedivé varázsolható.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!