Épületautomatizálás - a jövő irodaházai luxus kényelemmel

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Épületautomatizálás

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Épületautomatizálás

A kényelem, a biztonság és a megspórolt idő rengeteg terhet levesz egy cégvezető válláról. Ma már mindezeket egyetlen rendszer képes biztosítani Önnek.

Az automatizált épületben minden egyes elektromos berendezés ki- és bekapcsolása szabályozható – programozható vagy távolról vezérelhető. Ezzel elkerülhető az úgy felejtett lámpák, gépek felesleges áramfogyasztása vagy éppen a túlmelegedésből adó meghibásodása, de a nyitva hagyott garázsajtó miatt sem kell visszarohanni a munkahelyre, ha otthonról is bezárhatjuk telefonunk vagy táblagépünk segítségével.

Ráadásul a rendszernek köszönhetően egyetlen energiafogyasztónak sem kell működésben lennie, ha éppen senki nem tartózkodik a cég telephelyén, így a fűtésnek sem szükséges folyamatosan mennie éjszaka vagy a karácsonyi időszakban.

Az automatizált rendszer tehát bármilyen elektromos berendezéssel társítható – a biztonsági kamerákkal, a riasztóval, a klímaberendezésekkel stb. Ezen felül lehetőség van arra is, hogy értesítést kapjunk valamely berendezés meghibásodása, üzemérték-változása esetén, vagy éppen ha mozgásérzékelő is található az épületben, bármilyen rendellenes tevékenység észleléséről azonnali tájékoztatást kapunk.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!