Műszaki hiba okozta termelés leállás? - mi itt vagyunk, hogy ezt megelőzzük

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Baktériummentesítés

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Szervizelés, javítás    \    Baktériummentesítés

Az elhanyagolt, koszos klíma dohos, párás légkört eredményez, mindemellett számos betegség kialakulásához vezethet. A készülék nedves közege tökéletes táptalaj a baktériumok, gombák elszaporodásához. Ezek a kórokozók olyan problémákat idéznek elő, mint az asztma, allergia vagy éppen a légiós betegség, amely akár tüdőgyulladást is okozhat.

Éppen ezért szakembereink a szokásos karbantartással egyidejűleg a baktériummentesítést is elvégzik, melynek során a készülék és a szűrők komplett tisztításán túl kívül-belül teljesen fertőtlenítik a berendezést, elpusztítva ezáltal a mikroorganizmusokat.

A karbantartást és baktériummentesítést többnyire elegendő évente egyszer elvégezni, de a klíma igénybe vételének mértékétől, illetve a klimatizált helyiség higiéniai állapotától függően gyakrabban, akár havonta is szükség lehet rá.

A baktériummentesítési munkálatok elvégzéséről jegyzőkönyvet állítunk ki, hogy bármikor igazolni tudja azok megtörténtét. Fontos, hogy a dokumentumokat megőrizze, ugyanis a hatósági ellenőrzések során szükség lehet rájuk. Ezen túlmenően cégét is védi vele: sajnos ma már bárki kerülhet önkéntelenül olyan közegbe, ahol elhanyagolt a klímaberendezés.

Ha az Ön egyik ügyfele vagy munkatársa egy ilyen helyen legionellás fertőzést kap, és Ön nem rendelkezik megfelelő igazolással, nem fogja tudni bebizonyítani, hogy nem a vállalatnál kapta el a betegséget, és súlyos büntetésekre számíthat. Ügyeljen tehát az előírások betartására, és rendszeresen végeztesse el a baktériummentesítést!

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!