Ami elromolhat, el is romlik - de mi itt vagyunk, hogy ezt megelőzzük

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Szervizháttér

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Szervizelés, javítás    \    Szervizháttér

Az ügyfél megszerzése csupán a kezdeti lépés - számunkra éppoly fontos, hogy megrendelőink tökéletesen elégedettek legyenek az általunk végzett szolgáltatással. Ezért szakembereinknek folyamatosan biztosítunk oktatásokat, képzéseket, és rugalmasak vagyunk mind a munkaidő, mind a fennálló problémák megoldásának tekintetében.

Mivel befolyt hasznunk jelentős részét minőségi gépek és alapanyagok megvásárlásába forgatjuk vissza, mindig a legmodernebb szervizberendezésekkel dolgozunk, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb minőséget képviseljük. A felsoroltaknak köszönhetően a felmerülő problémákat gyorsan és pontosan tárjuk fel, így a fennálló üzemzavar időtartama minimálisra csökkenthető.

Több száz ügyfelünk mindegyikének adatairól pontos adminisztrációt vezetünk, folyamatosan figyeljük a karbantartási időpontokat - így Önnek nem kell afelett aggodalmaskodnia, hogy megfeledkezik a következő alkalomról - e terhet is levéve a válláról, időben emlékeztetjük Önt, és az Önnek megfelelő időpontban rendelkezésére állunk.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!