Épületautomatizálás - a jövő irodaházai luxus kényelemmel

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Központi porszívó

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Központi porszívó

A központi porszívó falba épített speciális csőrendszere lehetővé teszi az egész épület takarítását anélkül, hogy porallergiás reakciókat idézne elő, hiszen az elszívott levegőt a szabadba vezeti, így az nem kerül vissza a belső térbe, és a legapróbb porszemek is maradéktalanul távoznak onnan. Ennek köszönhetően higiénikusabb és hatékonyabb, mint a hagyományos porszívók.

Ráadásul nem foglalja a helyet, és mivel egy helyiségen belül több csatlakozó is elhelyezhető, a hagyományos porszívókkal ellentétben nem kell keresztülvonszolni az egész helyiségen, miközben mindenbe beleakad.

További előnye, hogy a központi egység nem a belső térben helyezkedik el, ezért a padló takarítása semmiféle zajjal nem jár – így a porszívózás, ha szükséges, munkaidőben is végezhető a kollégák munkájának megzavarása nélkül, és túlóra esetén az adminisztrációt végző kollégák akár párhuzamosan végezhetik munkájukat a takarító személyzettel. A berendezés tisztán tartása egyszerű és higiénikus – többé nem kell porzsákot üríteni, sem újat vásárolni, így a beépítésével járó költségeken túl nem keletkeznek további kiadások.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!