Ön megmondja, mit tehetünk otthona kényelméért- mi pedig megtesszük

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

A klímaszerelés menete

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    A klímaszerelés menete

Miután szakembereink a szereléshez szükséges minőségi anyagok, korszerű szerszámgépek és magas szaktudás birtokában kivonultak a munkaterületre, a helyi adottságoknak és az ügyfél igényeinek figyelembe vételével kezdik meg a munkálatokat. Cégünk fokozottan ügyel a legmagasabb fokú biztonsági (kobak, állvány, szükség esetén kordon használata) és higiéniai előírások betartására. Igyekszünk úgy dolgozni, hogy az minél kevesebb zajjal és kosszal járjon: szakembereink lábzsákot viselnek, a padló összecsikarása és összekoszolása ellen takarófóliát és hullámpapírt terítenek le munka közben, és munkájuk végeztével pedig ipari porszívó segítségével takarítják el a szennyeződéseket.

A szerelés folyamán először a beltéri egységet helyezzük el, az ügyfél igényének és a szoba kihasználtságának megfelelő helyen, ügyelve arra, hogy ne keltsen huzatos hatást és összességében ne zavarjon semmiféle, a helyiségben végzett tevékenységet. A kültéri egységet minél eldugottabban helyezzük el, hogy ne zavarja az utcai összképet, illetve fontos, hogy ne kerüljön homlokzatra. A kültéri és beltéri egységek összekötése falvéséssel, illetve dekor kábelcsatornával történik.

A berendezés beszerelése és ellenőrzése után elszállítjuk a munkaterületről a hulladék anyagokat, majd szakembereink rövid oktatást tartanak a készülék használatáról. Ezek után Önnek már nem marad más hátra, csupán élvezni a klimatizált otthon kényelmét.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!