Ön megmondja, mit tehetünk otthona kényelméért- mi pedig megtesszük

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Járműklíma

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    Járműklíma

A rendszeres ápolás ellenére autójában kellemetlen, dohos szag van? A teljes átvizsgálással, por-, pollen- és baktériummentesítéssel egybekötött autóklíma-tisztítás után autójában olyan illat lesz, mint ha most gurult volna ki vele a szalonból. Szakembereink a legátütőbb bűzt is képesek eltüntetni, akkor is, amikor a lehúzott ablak már nem segít - legyen az a hátsó ülésen felejtett étel, a cigarettafüst vagy az ázott kutya szaga.

Ám nem csupán a kellemetlen szag az egyetlen hátulütője annak, ha az autóklíma nincs megfelelően karbantartva. Elszaporodhatnak a baktériumok, gombák, különböző vírusok, amik a klímaberendezés bizonyos, kevésbé hozzáférhető, nedves részein előszeretettel telepednek meg. Ezeken felül a klíma hatékonysága is csökken.

Sajnos a házilag is alkalmazható autóklíma-tisztító készítmények nem fertőtlenítik az utasteret, illetve többnyire a szagokat sem szüntetik meg. Ezért vagyunk mi! Ha nem szeretne megalkuvó lenni a szolgáltatás minőségét illetően, válassza az ózonos autóklíma-tisztítást! A 15-30 perces művelet során az ózon maximális hatékonysággal tünteti el a szagokat, pusztítja el a mikroorganizmusokat és csökkenti újbóli elszaporodásuk veszélyét. Ráadásul a folyamat végén az ózon oxigénné alakul, így nincs károsanyag-kibocsátás, és az autó azonnal használatba is vehető. Tőlünk régi autóját újjászületve kapja vissza!

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!