Műszaki hiba okozta termelés leállás? - mi itt vagyunk, hogy ezt megelőzzük

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Szervizelés, javítás

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Szervizelés, javítás

A rendszeresen karbantartott hűtőegység mindig optimális üzemértéken működik. Ennek köszönhetően alacsony fogyasztás mellett képes a legnagyobb hatásfokon üzemelni, tehát kevesebb energiát fog fogyasztani, másrészt pedig nem lesznek szélsőséges működési értékei.

Az ipari csarnokokban, gyártósorokon elengedhetetlen a működésük által maguk is magas hőt termelő gépek és környezetük folyamatos hűtése. Fontos, hogy a hőmérséklet ne menjen egy bizonyos érték fölé, mert ez esetben a hűtőberendezés egyre nagyobb teljesítményen igyekszik helyreállítani az optimális üzemi értéket, ami zárlathoz vezethet, és rosszabb esetben tüzet is okozhat.

Ezekben a helyiségekben rengeteg por található, amitől könnyen eldugulhat a kondenzvíz cső – ez beázáshoz vezethet, és tönkreteheti a gépeket. Éppen ezért a technológiai hűtést igénylő helyiségekben, akár havonta, esetleg hetente is szükség lehet a klímaberendezések karbantartására, tisztítására. Ilyen gyakoriság mellett célszerű karbantartási szerződést kötni cégünkkel, mely számos előnnyel jár: partnereinknek jelentős kedvezményeket, soron kívüli kiszállást és készenléti szolgálatot biztosítunk.

Épületfelügyeleti rendszerhez való hozzárendelés esetén pedig a berendezések folyamatos kontroll alatt állnak, és üzemérték-változás észlelésekor a karbantartásért felelős személyek azonnali értesítést kapnak. Így az üzemzavar-elhárítás még a berendezések leállása előtt megtörténik anélkül, hogy a termelési folyamatokat meg kellene szakítani, vagy kár keletkezne a termelésért felelős gépekben.

Az irodai berendezések ritkábban – évente egy-két alkalommal – igénylik csak a karbantartást, ettől függetlenül elvégzésük itt sem kevésbé fontos. A karbantartott klíma ugyanis mindig a lehető legmagasabb komfortérzetet nyújtja, optimális hatásfokon üzemel, így a kollégák, ügyfelek sem fognak panaszkodni, hogy megfáznak a szükségtelenül túlhűtött irodában, vagy ellenkezőleg: hogy a készülék nem hűt eléggé.

Egészségügyi okokból is fontos a gépek tisztítása, baktériummentesítése – ennek hiányában ugyanis különböző betegségek alakulhatnak ki a klimatizált helyiségben, és egy súlyosabb fertőzés esetén a hatóságok komoly pénzbírsággal sújthatják a céget, nem beszélve a kollégák, netán ügyfelek elégedetlenségéről.

Mint láthatja tehát, a klímaberendezések meghibásodása megfelelő odafigyeléssel – rendeltetésszerű használattal, illetve rendszeres karbantartással – az esetek nagy részében kiküszöbölhető. Természetesen e szolgáltatásunkat abban az esetben is igénybe veheti, ha készülékét nem a mi cégünkkel szereltette be. Ha esetleg mégis meghibásodást észlel, akár azonnal, de akadályoztatás esetén is néhány órán belül mindenképpen rendelkezésére állunk, hogy az üzemzavar által okozta kellemetlenségek időtartamát a legrövidebbre csökkentsük.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!