Épületautomatizálás - otthoni légkör az ötcsillagos szállodák kényelmével

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Távoli vezérlés

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Távoli vezérlés

A modern technológiának köszönhetően ma már sok-sok, apró figyelmetlenségből adódó baleset elkerülhető. Rohanó világban élünk, sokszor arra sincs időnk, hogy megbizonyosodjunk, indulás előtt kihúztuk-e a vasalót vagy kikapcsoltuk-e a kenyérpirítót. Persze az esetek többségében ezek az aggályok alaptalanok, de mennyivel jobb tudni, hogy ha mégis előfordul egy ilyen eset, otthonunk akkor is teljes biztonságban van.

A távoli vezérlés segítségével számítástechnikai eszközeinkről bármely háztartási berendezésünk működését irányíthatjuk, probléma esetén pedig az egész házat áramtalaníthatjuk. Még csak arra sincs szükség, hogy „vaktában” tegyük meg ezeket a lépéseket, mert az automatizált otthon épületbiztonságért felelős elemei - a riasztó, a háztartási gépek rendellenes működéséért felelős egységek, a tűzjelző - SMS-ben informálnak bennünket minden, otthonunkban zajló szokatlan változásról. Így ha eszünkbe jut, hogy valamit elfelejtettünk, csak a legvégső esetben kell munkahelyünket ott hagyva hazarohannunk, ne adj isten nyaralásunkat félbeszakítanunk.

A távoli vezérlés nem csupán biztonsági-, hanem energiatakarékossági- és kényelmi szempontokat is szolgál. A rendszer hűtő-fűtőhálózatra való csatlakoztatásával nincs szükség arra, hogy az üres lakásban feleslegesen menjen a fűtés - elegendő hazaérkezésünk előtt épp annyi idővel bekapcsolnunk, amennyi ahhoz szükséges, hogy a lakótér hőmérséklete a megfelelő mértékűre hűljön vagy melegedjen.

Így nem kell többé szembesülnünk sem azzal, hogy hazaérve még hosszú percekbe, akár egy órába is telik, amíg otthonunk hőfoka ideálissá válik, sem pedig azzal, hogy az egész nap folyamatosan fűtött ház horribilis közüzemi számla formájában köszön vissza. Búcsúzzon el a kompromisszumoktól, és spóroljon úgy, hogy közben a legnagyobb kényelmet élvezi!

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!