Épületautomatizálás - otthoni légkör az ötcsillagos szállodák kényelmével

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Intelligens épületautomatizálás

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Intelligens épületautomatizálás

Az intelligens épületek számtalan feladat önálló ellátására képesek, mely által az energia-, és időmegtakarításon túl biztonságot is nyújtanak. A ház felé közeledve sosem éreztük még ennyire, hogy tényleg HAZA értünk. A kapu és a garázsajtó magától kinyílik előttünk, a rendszer felismer és köszönt bennünket, napi rutinunknak megfelelően önállóan beállítja az általunk használni kívánt elektromos berendezéseinket, és a hangvezérlésnek köszönhetően további kéréseinket is teljesíti.

Ha túl hideg van a helyiségben, feljebb veszi a fűtést, ha túl erősen szűrődik be az ablakon a napfény, leengedi a redőnyöket. Érzékeli, hogy melyik helyiségben tartózkodunk, így csak azokat a szobákat fogja fűteni vagy hűteni és megvilágítani, amelyek esetében erre szükség van. Mindemellett nem csupán kényelmünket szolgálja, hanem óvja is otthonunkat: jelzi a gázszivárgást, a tüzet, a betörést, de akár a háztartási eszközök rendellenes működését is.

Az intelligens ház tudása a lakótéren is túlnő: a kerti növényzetet is biztonságban tudhatjuk mellette, ugyanis a napfény, a hőmérséklet és a szél paramétereinek vizsgálatát figyelembe véve csak akkor fog locsolni, amikor erre minden körülmény ideális. Így a gyep nem fog többé kiégni, és a minimális ráfordított idő ellenére tökéletes kerttel büszkélkedhetünk.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!