Ügyfeleink mondták

BorsodChem Zrt.

Több mint egy éve vagyunk munkakapcsolatban a Mezei Kft-vel. Azóta folyamatosan dolgoznak nekünk. Maximális pontot adok nekik, mert teljes mértékben korrektnek és megbízhatónak tartom őket lés a munkájukat.

Fábián Lajos

Frank Hungária Kft.

3 éve dolgoznak már nekünk folyamatosan. Központifűtés szerelést, villamossági munkálatokat is végeztek. Mindegyik feladatot jól megoldották, maximálisan elégedett vagyok velük. Korrekt, megbízható cég.

 

Szalajka Liget Hotel

Már évek óta dolgpznak a megbízásomból. Nagyon korrekt, megbízható vállalkozás. Pontos, kiváló munkát végeznek. Jönnek, ha szükség van rájuk, megoldják a problémákat. Elégedett vagyok velük teljes mértékben.

Tari Szabolcs, szálloda igazgató

Ózdi Polgármesteri Hivatal

Többször is dolgoztak már nekünk. Mindig jól végezték el a feladatot. Maximális pontot kaphatnak , mert megbízhatóak és korrektek teljes mértékben.

Simon Edit, Kincstári és Gondnoksági csoportvezető

Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal

Nagyon megbízható, korrekt vállalkozás az övék. Évek óta dolgoznak a megbízásunkból. Mindenféle hozzájuk tartozó feladatot ők látnak el nekünk, klímát is szereltek, más épületgépészeti munkát is végeztek. Mindegyiket jól csinálták, maximális pontot adok nekik.

Burkovics Róbert, jegyző