Ön elégedett vállalata rezsiköltségeivel?

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Megújuló energia

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Megújuló energia

Mint cégvezető bizonyára tisztában van azzal, hogy kevés olyan döntés vagy befektetés hozható manapság, aminek az előnyei mellett ne lenne számtalan hátránya is. A megújuló energiákra való áttérés ezen kevesek közé tartozik. De miért is?

A természeti energiaforrásokban óriási lehetőségek rejlenek. A Nap azon túl, hogy ingyenesen áll rendelkezésünkre, a Föld lakosságának teljes energiaszükségleténél ötezerszer több energiát termel, vagyis ahhoz, hogy Föld összlakosságának évi energiafogyasztásának kibocsájtsa, kevesebb, mint egy órára van szüksége. A Napon túl a levegő és a talajvíz is alkalmas arra, hogy elegendő, vagy az elegendőhöz nagyon közel járó mennyiségű energiát nyerjünk ki belőle.

Ezek a források mind-mind megújulóak, tehát gyakorlatilag kimeríthetetlenek, szemben az olyan fosszilis energiaforrásokkal, mint a kőolaj vagy a földgáz – utóbbiak kiapadása ugyanis csupán idő kérdése. Az a vállalat, amely ezt elsőkként ismeri fel, igazolja, hogy saját problémáin túl globálisan is képes megoldásokat keresni és találni, amitől megítélése pozitívabb, professzionálisabb lesz.

Nem kevésbé fontos a költséghatékonyság sem: ezek az energiaforrások ingyenesen állítják elő a fűtési- és villamos energia részét vagy egészét. A nagy teljesítményű gépek üzemeltetése, az irodai világítás vagy a komfortos fűtés tekintetében ezentúl nem kell kompromisszumokat hoznunk, hogy jusson is és maradjon is: minden a legnagyobb hatékonysággal üzemeltethető a legkisebb financiális befektetés mellett. Ráadásul a kiváló energiahatékonyságúra minősített épületek, legyen szó akár a cég telephelyéről vagy székhelyéről, sokkal magasabb értéken értékesíthetőek a későbbiekben.

A megújuló energiákat használó berendezések telepítési költségének támogatására rendszeresen írnak ki állami pályázatokat, így aránylag kis költséggel hosszú távú, nagy befektetést érhetünk el.

Gondoljon csak bele: miért fizetne többet, ha kevesebbet is fizethet?

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!