Ön elégedett vállalata rezsiköltségeivel?

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Hőszivattyú

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Megújuló energia    \    Hőszivattyú

A modern hőszivattyúk segítségével jelentős mennyiségű energia – ily módon pénz – takarítható meg, hiszen ezek a berendezések az ingyenesen rendelkezésünkre álló levegőből, talajból és vízből nyert energiát használják fel és alakítják át fűtési hőenergiává. Ezen felül korunk egy másik központi kérdésére, a környezetszennyezés problémájára is megoldást jelenthetnek.

A hőszivattyú segítségével a környezetből elvont hőt használjuk fűtésre, vízmelegítésre vagy hűtésre. A környezeti hőt a természeti erőforrások – a Nap, a föld, a levegő, a talajvíz – szolgáltathatják. A hőszivattyú szerepe e hőforrások – természetes előfordulásukban a célhoz nem elég magas – hőmérsékletének megemelése. Képes akár -20C° levegőhőmérsékletből +58C° fűtővizet előállítani.

A hőszivattyú működése során nem történik más, mint hogy egyik helyről (pl. a levegőből) energiát vesz el, és egy másik helyen (az épület fűtési vizének) azt leadja. A folyamat megfordítható, azaz ha az épületet hűteni kell, akkor a hő elvehető a házból, és leadható a környezetnek. A folyamat fenntartásához a hőszivattyú jellemzően 25-35% részben elektromos energiát használ fel. A hőszivattyú tehát egyaránt alkalmas fűtésre, hűtésre és melegvíz-termelésre.

Az alacsony működtetési költségek mellett a hosszú élettartam is hatalmas előnyt jelent, hiszen egy hőszivattyú akár 15-20 évig is tökéletesen üzemelhet. Mindemellett kis helyigényű, környezetbarát, és garantáltan növeli az ingatlan értékét.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!