...mert a professzionális cégvezetéshez professzionális légkör jár!

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Karbantartások

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    Karbantartások

Az előírásoknak megfelelő gyakoriságú klímakarbantartás több szempontból is nagyon fontos. Egyrészt az irodákban, ügyfélterekben, ahol nap mint nap emberek tartózkodnak, fokozottan szükséges a berendezések rendszeres tisztítása, szűrők cseréje és baktériummentesítése, hogy az elhanyagolt készülék ne okozzon egészségügyi problémákat, légúti megbetegedéseket.

Mindemellett a klíma hatékonysága is akkor a legnagyobb, ha rendszeresen karban van tartva. A nagyobb teljesítményű gépek, szerverhelyiségek hűtése sem kevésbé fontos. Az eldugult kondenzvíz cső akár beázáshoz is vezethet, ami több millió forintos károkat okoz, ha eláztatja a helyiségben lévő berendezéseket.

Az is előfordulhat, hogy az elhanyagolt klíma hűtőteljesítménye csökken, mellyel fordított arányban egyre több energiát fog használni, és egy ebből következő zárlat esetén akár tűz is kiüthet a helyiségben.

A karbantartások során szakembereink mind a kültéri-, mind pedig a beltéri egységeket alaposan megtisztítják, kezdve a járókerék-ventilátoroktól a légcsatornákon át egészen a cseppvíztálcáig. Ellenőrzik, hogy a mért értékek (áramfelvétel, kifújt hőmérséklet, nyomás) megfelelőek-e, illetve megvizsgálják a felfogatásokat és a burkolatok épségét. Ezeken felül elvégzik a baktériummentesítést és a szivárgásvizsgálatot is.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!