Ön elégedett a rezsiköltségeivel?

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Fénycsatorna

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Megújuló energia    \    Fénycsatorna

Ön is a természetes fényt részesíti előnyben? Netán vannak az otthonában olyan helyiségek, amelyeknek nincs ablakuk, vagy ha van is, nem szűrődik be rajtuk elegendő napfény?

Sajnos a mesterséges megvilágítással nem azt a fényhatást érjük el, amit szeretnénk. Ha túl alacsony teljesítményű az égő, nem látunk rendesen, ha túl erős, akkor pedig vakít, bántja a szemünket. A legjobb az volna, ha otthonunkban is természetes fénnyel lennénk körülvéve. Az ablaktalan helyiségekben - a folyosón, gardróbban, fürdőszobában - ez eddig kivitelezhetetlen volt. A fénycsatorna azonban otthona legsötétebb zugát is napfényessé varázsolja - mindezt rezsiköltségek nélkül.

A fénycsatorna közvetlenül a napfényt vezeti a tetőről a kívánt helyiségbe. Bárhová beépíthető, és további előny, hogy a megvilágítás éjjel épp úgy lehetséges, mint nappal. A természetes fény kellemesebb légkört varázsol otthonunkba, és a szobanövények fejlődésére is kedvező hatással van.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!