Ön megmondja, mit tehetünk otthona kényelméért- mi pedig megtesszük

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Klímafelmérés

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    Klímafelmérés

„ha megszületett a döntés”

A klímaberendezés vásárlása előtt nagyon fontos, hogy egy szakember felmérje a klimatizálandó helyiséget, a készülék ugyanis nem elvárásainknak megfelelően fogja ellátni feladatát, ha a szükségesnél kisebb vagy nagyobb teljesítménnyel bír. Sokan úgy vélik, elég csupán a szoba alapterületéből és belmagasságából kiindulva kiválasztani az optimális klímát, pedig egy szakember lényegesen több kritérium alapján mérlegel: a helyiség hőterhelése, funkciója, tájolása mellett az is döntő szempont, milyen és mekkora üvegfelületek veszik körül, illetve hogy milyen
szigetelésű az épület és hányan szoktak a szobában tartózkodni.

Ha eldőlt, mekkora teljesítményű készülékre van szükség, fontos, hogy hatékonyságából a legtöbbet hozzuk ki, ami egy esetlegesen rossz elhelyezéssel biztosan nem fog sikerülni.

Egy szakember tanácsának kikérésével ez a kellemetlenség is kiküszöbölhető.

Ha hozzánk fordul, azt is meg fogjuk kérdezni, milyen gyakorisággal szeretné használni a készüléket, mert nem mindegy, hogy csak alkalomszerűen kapcsolja be, vagy folyamatosan üzemeltetni szeretné.

Utóbbi esetben ugyanis olyan berendezést fogunk ajánlani, amely energiatakarékosabb és hosszabb távon kifizetődőbb.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!