...mert a professzionális cégvezetéshez professzionális légkör jár!

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Tisztaterek

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    Tisztaterek

Bizonyos munkaterületeken (pl. élelmiszer- vagy gyógyszergyártás, de ide tartozik a repülőgépipar is) fokozottan védeni kell az érzékeny technológiákat a szennyeződésektől. Ezeken a helyeken elengedhetetlen a hőmérséklet, a páratartalom és összességében a levegő minőségének szabályozása. A porok és szennyeződések ugyanis csökkentik a gyártott termékek minőségét, ezért feltétlenül szükséges, hogy a legapróbb szemcséket is eltávolítsuk a közvetlen környezetükből.

Erre a célra olyan speciális berendezések szolgálnak, amelyek megfelelő légnyomást biztosítanak és többszörösen szűrik a keringetett levegőt, teljesen eltávolítva a port és az egyéb szennyeződéseket, hogy a gyártási folyamatok steril körülmények között tudjanak zajlani.

Természetesen a megfelelő berendezések megléte mellett fontos a higiéniai szabályok betartása, és fokozottan ügyelni kell arra, hogy a személyzet minimalizálja a tisztaterekbe bevitt szennyeződések mennyiségét. Szintén elengedhetetlen a rendszeres karbantartás, a szűrők gyakori cseréje, hiszen a feladat elvégzését ellátó berendezések elhanyagolása esetén épp legfontosabb funkciójukat veszítik el.

A karbantartások gyakoriságának szükségessége miatt mindenképpen érdemes karbantartási szerződést kötni az azt végző céggel, hiszen azon túl, hogy a szolgáltatás így kedvezőbb áron vehető igénybe, annak a lehetőségét is kizárjuk, hogy elfeledkezzünk a következő időpontról.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!