Épületautomatizálás - otthoni légkör az ötcsillagos szállodák kényelmével

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Relék

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Relék

Az automatizált rendszereket relék működtetik. Ezek az alkatrészek felelősek mind a feladatok előre történő beprogramozásáért, mind a távoli vezérlésért.

Különböző típusú reléket forgalmazunk, hogy minden egyedi elképzelést maradéktalanul meg tudjunk valósítani. Kiválasztásuk során fontos tudnunk a segítségükkel vezérlendő berendezések típusát és mennyiségét. Az egyes relék ki- és bemeneteinek száma ugyanis változó, aminek a hozzárendelni kívánt eszközök darabszámának szempontjából van jelentősége. Az egyszerű, pusztán a célnak megfelelő vezérlőegységek igény szerint kiegészíthetőek további funkciókkal, például hőmérséklet- és feszültségmérő modulokkal, órával és naptárral, esetleg telefonos egységgel is, és LCD- vagy LED-kijelzővel egyaránt választhatóak.

A relék mindemellett a legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelelnek: folyamatosan felügyelik saját áramellátásukat, és mind a túlfeszültséget, mind a feszültségesést szabályozzák, áramütés elleni védelemmel vannak felszerelve, emiatt használatuk teljesen veszélytelen. Kompakt méretüknek köszönhetően pedig bárhová „láthatatlanul” beépíthetőek, így nem kell megalkuvónak lennünk a megjelenés és a könnyű hozzáférhetőség tekintetében sem.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!