Épületautomatizálás - otthoni légkör az ötcsillagos szállodák kényelmével

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Vezeték nélküli automatizálás

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Vezeték nélküli automatizálás

A vezeték nélküli rendszerek előnye, hogy vésés, fúrás nélkül, kész épületbe is telepíthetőek. Tehát ha Ön utólag, a felújítást vagy építkezést követően dönt az épületautomatizálás mellett, nincs szükség a fal megbontására, csupán a kapcsolóaljzatokban kell kicserélni az ezért felelős elektronikát. A rendszer bővítése vagy áthelyezése is éppen ilyen egyszerűen megoldható.

A vezeték nélküli automatizálás rádiófrekvenciás vezérléssel valósítható meg. Az elektromos berendezési tárgyak működését nem csupán fali-, hanem kézi távirányítóval is szabályozhatjuk. A rendszer programozható, mely által jelentős energia megtakarítást érhetünk el, hiszen az összes energiafogyasztó berendezés működését napirendünkhöz igazíthatjuk. Elvégre miért is menne feleslegesen a fűtés az üres házban, ha csak azután van rá szükségünk, hogy hazaértünk? És ha felkapcsolva felejtjük a lámpát, miért maradna égve, mikor éjszaka nincs is szükségünk világításra? Az igényeinknek megfelelően beállítható rendszer lehetővé teszi, hogy csak azért az energiáért fizessünk, amit ténylegesen felhasználunk.

Ha nincs fix napirendünk, kombinálhatjuk a rendszert mozgásérzékelőkkel, így ha senki nem tartózkodik a helyiségben, azt a rendszer érzékeli, és automatikusan lekapcsolja a berendezéseket. Az intelligens épület tehát ez esetben is energiát, ily módon pénzt spórol nekünk.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!