...mert a professzionális cégvezetéshez professzionális légkör jár!

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Technológiai hűtés

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    Technológiai hűtés

Az ipari tevékenység, gyártás során rengeteg féle terméket, folyamatot szükséges hűteni melyet legtöbbször folyadékhűtéssel oldunk meg. Ilyenek lehetnek az élelmiszeriparban az alapanyagok, félkész- kész termékek hőn tartása, hűtése, pontos hőmérséklet szabályozása. Festőüzemekben az állandó és egyforma minőség megtartása érdekében is szükséges a hűtés. Borászatok, palackozó üzemek elengedhetetlen feltétele a minőség és a piacon maradás érdekében.

Műanyagipari alkatrészek gyártása során a pontos hőmérsékletszabályozás szükséges a stabil, minőségi kész termékek előállításához. A fenti folyamatok üzembiztos működéséhez csak is minőségi, megbízható folyadékhűtőt alkalmazzunk.

Hidraulikai rendszerek nem megfelelő hűtése esetén a túlmelegedett olajjal a gyártás védelem miatt leállhat. Ezért is fontos az üzembiztos folyadékhűtők működtetése. Folyamatos egész éves üzem mellett az állandó működést a gazdaságosság érdekében már Free cooling-os rendszerrel oldjuk meg. A legenergiatakarékosabb hűtési mód télen a kompresszorok kikapcsolásával. Vízhűtéses kondenzátorral és az elpárologtatóra szerelt vizes free cooling hőcserélővel valósul meg a hideg levegő felhasználása.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!