Épületautomatizálás - a jövő irodaházai luxus kényelemmel

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Intelligens épületautomatizálás

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Intelligens épületautomatizálás

Az automatizált rendszerek igény szerint, többféleképpen állíthatóak be.
Működhetnek időzítve, tehát előre beprogramozhatjuk, mikor kapcsoljanak be és ki az elektromos berendezések. Ez akkor javasolt, ha van egy napi rutin, amelytől nem szoktunk eltérni, például olyan munkahelyeken, ahol fix munkaidőben dolgoznak az alkalmazottak.

Távvezérléses rendszer esetén bármikor ellenőrizhetjük és magunk irányíthatjuk a hozzárendelt eszközök működését. Szükség szerint akár az egész épületet is áramtalaníthatjuk, ha működési rendellenességgel kapcsolatos riasztást kapunk telefonunkra vagy számítógépünkre. Így az irányítást bárhol és bármikor a kezünkben tudhatjuk.

A rendszer kombinálható mozgásérzékelőkkel is, mely esetben az elektronikus berendezések csak akkor lépnek működésbe, ha ténylegesen tartózkodnak a helyiségben, így az üres termekben, irodákban nem fog többé feleslegesen menni a fűtés vagy égni a villany. Betörés, tűz és egyéb rendellenességek észlelése esetén pedig azonnali riasztás történik. Az automatizált épület tehát jelentős mértékű energiát spórol Önnek, cégét pedig maximális biztonságban tudhatja mellette.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!