Ön elégedett vállalata rezsiköltségeivel?

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Fénycsatorna

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Megújuló energia    \    Fénycsatorna

Sajnos a cégek székhelyeinek, telephelyeinek, az irodák egyes helyiségeinek természetes megvilágítása nem minden esetben optimális. A mesterséges fényforrásokkal nem érhető el ugyanaz a hatás, mint amit egy napsütötte helyiség nyújt. A tompa vagy a túl erős fény egyaránt megterheli a szemet, ami fejfájáshoz, ezáltal pedig a koncentrálóképesség, munkahelyi teljesítmény csökkenéséhez vezethet. Az ideális megoldás mindenképpen az lenne, ha mindenhol, még az ablaktalan helyiségekben is természetes fénnyel lennénk körülvéve. A fénycsatorna segítségével ez ma már könnyedén kivitelezhető.

A fénycsatorna közvetlenül a napfényt vezeti a tetőről a kívánt helyiségbe. Bárhová beépíthető, és további előny, hogy a megvilágítás éjjel épp úgy lehetséges, mint nappal. A természetes fénynek köszönhetően a légkör kellemesebbé válik, a fénycsatorna bevezetésén túl pedig nem keletkeznek további költségek, így rezsiköltséggel sem kell többé számolnunk.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!