Épületautomatizálás - otthoni légkör az ötcsillagos szállodák kényelmével

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Központi porszívó

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Központi porszívó

A központi porszívó falba épített speciális csőrendszere lehetővé teszi az egész épület takarítását anélkül, hogy porallergiás reakciókat idézne elő, hiszen az elszívott levegőt a szabadba vezeti, így az nem kerül vissza a lakótérbe, és a legapróbb porszemek is maradéktalanul távoznak onnan. Ennek köszönhetően higiénikusabb és hatékonyabb, mint a hagyományos porszívók.

Ráadásul nem foglalja a helyet, és mivel egy helyiségen belül több csatlakozó is elhelyezhető, a hagyományos porszívókkal ellentétben nem kell keresztülvonszolni az egész szobán, miközben mindenbe beleakad. További előnye, hogy a központi egység nem a lakótérben helyezkedik el, ezért a padló takarítása semmiféle zajjal nem jár.

Tisztán tartása pedig egyszerű és higiénikus - többé nem kell porzsákot üríteni, sem újat vásárolni, így a beépítésével járó költségeken túl nem keletkeznek további kiadások.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!