Műszaki hiba okozta termelés leállás? - mi itt vagyunk, hogy ezt megelőzzük

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Szerződött karbantartások

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Szervizelés, javítás    \    Szerződött karbantartások

Ha a vállalatnál nagy mennyiségű vagy gyakori karbantartást igénylő klímaberendezések vannak, célszerű karbantartási szerződést kötnie cégünkkel, mely számos előnnyel jár: partnereinknek jelentős kedvezményeket, soron kívüli kiszállást és készenléti szolgálatot biztosítunk.

Épületfelügyeleti rendszerhez való hozzárendelés esetén a berendezések folyamatos kontroll alatt állnak, és üzemérték-változás észlelésekor a karbantartásért felelős személyek azonnali értesítést kapnak. Így az üzemzavar-elhárítás még a berendezések leállása előtt megtörténik anélkül, hogy a termelési folyamatokat meg kellene szakítani, vagy kár keletkezne a termelésért felelős gépekben.

Szerződött partnereinknek nem kell észben tartaniuk a karbantartások időpontját, vagy minden egyes alkalom előtt az árajánlatkéréssel, megrendeléssel vesztegetniük az időt: előzetes egyeztetésünk után, a szerződött, kedvezményes áron vehetik igénybe szolgáltatásainkat, pontos dokumentációt kapva az elvégzett munkáról.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!