...mert a professzionális cégvezetéshez professzionális légkör jár!

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Szerver hűtés

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Klímatechnika    \    Szerver hűtés

Az utóbbi évtizedekben a számítástechnika rohamos fejlődésnek indult, ma pedig már szinte alig létezik olyan munkahely, ahol nincs szükség számítógépekre – és minél több géppel rendelkezik a cég, annál fontosabb a megfelelő szervergépek megléte.

Helytakarékossági szempontból a központi vezérlésért felelős elektronikai berendezéseket általában egyetlen helyiségbe zsúfolják be, ahol a külső környezeti hőmérséklet mellett saját hőtermelésük miatt még nagyobb hőhatásnak vannak kitéve. Éppen ezért a zavartalan működés és a meghibásodások elkerülése érdekében elengedhetetlen a szerverhelyiségek megfelelő hűtése, illetve szellőztetése.

Kisebb teljesítményű szerver esetében elégséges lehet a helyiség hagyományos klimatizálása, ám fokozottabb igénybevétel esetén mindenképpen ajánlott a speciális szerverklíma beszerelése. A szerverklímákat kifejezetten e körülményekre szabva fejlesztették ki, mindemellett lényegesen alacsonyabb a fogyasztásuk, így egy hagyományos klímakészülékkel való hűtéshez képest cége akár több százezer forintot is megtakaríthat évente.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!