Épületautomatizálás - a jövő irodaházai luxus kényelemmel

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Távoli megfigyelés

Szolgáltatások    \    Céges szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Távoli megfigyelés

Minél nagyobb és sikeresebb egy vállalat, a cégvezető annál elfoglaltabb, kevesebb időt tud a telephelyen tölteni, és sokkal nehezebb figyelemmel kísérnie az ott zajló munkák folyamatát. A céges ügyek zavartalan és zökkenőmentes lebonyolításáról való bizonyosság mellett sokkal könnyebb a vezetői feladatokra koncentrálni.

Képzelje el, hogy ezentúl bármikor biztos információt szerezhet a telephelyen folyó tevékenységekről! Nem kell megbeszéléseket lemondania, tárgyalásokat elnapolnia, ha meg szeretne győződni arról, hogy a kiadott feladatok utasításainak megfelelően kerülnek elvégzésre. Az internethálózatra csatlakoztatható kamerarendszer mellett akár nyaralni is elmehet anélkül, hogy naponta többször telefonálgatnia kelljen kételyei eloszlatása miatt. Laptopjáról, táblagépéről, okostelefonjáról akármikor rácsatlakozhat a céges rendszerre, és bepillantást nyerhet a különböző munkafolyamatokba.

A távoli megfigyelő rendszer biztonságvédelmi feladatokat is ellát. Bármely, a helyiségben zajló szokatlan tevékenység (betörés, tűz stb.) esetén riasztani kezd, melyről SMS-t küld a hozzárendelt telefonszámra. Bárhol is tartózkodjon a biztonsági ellenőrzésért felelős személy, az üzenet elolvasása után máris megbizonyosodhat arról, hogy valóban fennáll-e a veszély, és ennek függvényében azonnal megteheti a szükséges óvintézkedéseket.

Technológiai hűtéshez történő csatlakoztatás esetén a rendszer folyamatosan felügyeli a berendezések működését, és üzemérték-változás észlelésekor azonnal értesítést küld a karbantartásért felelős személyeknek. Így az üzemzavar-elhárítás még a berendezések leállása előtt megtörténik anélkül, hogy a termelési folyamatokat meg kellene szakítani. Cégét tehát minimális ráfordított idő mellett maximális biztonságban tudhatja, legyen szó a kollégák által elvégzett feladatokról, az épület biztonságáról vagy éppen a termelés zavartalanságáról.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!