Épületautomatizálás - otthoni légkör az ötcsillagos szállodák kényelmével

Szolgáltatások

Lakossági szolgáltatások Céges szolgáltatások

Távoli megfigyelés

Szolgáltatások    \    Lakossági szolgáltatások    \    Épületautomatizálás    \    Távoli megfigyelés

A távoli megfigyelésnek köszönhetően nem kell többé otthonunk biztonsága miatt aggódnunk akkor sem, ha hosszabb időre elutazunk. A világ legtávolabbi pontjain is garantáltan minden, a házban vagy a ház körül zajló eseményről információt kaphatunk.

Az érzékelők folyamatosan figyelik a helyiségben történt mozgást, illetve a nyílászárók állapotának változását. Bármely szokatlan tevékenység észlelése esetén a riasztórendszer működésbe lép, amiről máris SMS-t kapunk, és megtehetjük a szükséges óvintézkedéseket. Mivel az épületbe beszerelt kamerarendszer internethálózatra csatlakoztatható, elég magunkkal vinnünk laptopunkat vagy táblagépünket, és bármikor betekinthetünk a kívánt helyiségekbe.

Arról sem maradunk le, ha látogatónk érkezik, ugyanis a beléptető rendszer értesítést küld nekünk a hozzárendelt eszközre - így nem csupán azt fogjuk látni, ki keres, hanem lehetőségünk van kommunikálni is az illetővel és tájékoztatni őt arról, hogy előreláthatólag mikor érkezünk haza.

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne árajánlatot kérni? Töltse ki az adott menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Minden mező kitöltése kötelező!